Du er her: Hjemme - Kurs / selskap - Bryllup

Dagen da KUN det beste er godt nok

Til bryllup anbefaler vi Pascals pasjonsfruktmousse, en lett syrlig dessertkake som har høstet internasjonal anerkjennelse. Pyntet med svaner i sukker og servert med bringebærcoulis vil den være en perfekt avslutning på bryllupsmiddagen. Bryllupskaken kan bestilles i nettbutikken. Dersom dere har spørsmål så send en e-post til post@pascal.no

Vi kan også tilby andre typer bryllupskaker, som bringebærmousse eller mørk sjokolademousse med vaniljefondant. I tillegg har vi desserter samt petits fours, macaroner og konfekt.

Ellers kan vi opplyse om at alle bryllupskaker må hentes i Tollbugata 11 mellom kl 10 -17 (man-lør). Betaling av kaken og depositum for stativ (kontant kr 2000,-) skjer når kaken hentes eller ved bestilling i nettbutikk. Skal du transportere bryllupskaken langt, bør du be om å få den fryst slik at den holder seg best mulig. Sukkersvanen skal alltid oppbevares i romtemperatur.

Vi anbefaler på det varmeste å servere bringebær- eller vaniljesaus til kaken da dette er et stort + for opplevelsen! Til din informasjon så tilbyr vi også utleie av lokaler til bryllup med bevertning eller catering dersom dere skal feire dagen hjemme.

Ta kontakt med oss på post@pascal.no for mer informasjon.

Trenger du tips om bryllupsplanlegging? Besøk brudepikene.no.