Du er her: Hjemme - Kurs / selskap - Dessertkurs

Dessertkurs

Pascal med konditorsjefer arrangerer dessertkurs for private grupper og for individuelle. Kursene holdes i det verneverdige konditoriet i Tollbugata 11.

Kursdatoer våren 2017:

tirsdag 7. februar,

tirsdag 7. mars, fullbooket

tirsdag 4. april. fullbooket

Ekstra kurs: onsdag 5. april, fullbooket

Ekstra kurs: tirsdag 9. mai

Sted: Tollbugata 11, kl 17-20.

 

DU KAN KJØPE GAVEKORT TIL HØSTENS KURS I NETTBUTIKKEN!

På kurset får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell (endringer kan komme). Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten.Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker. Det blir omvisning på sjokoladerommet, selvfølgelig med prøvesmaking av Pascals konfekter. Det blir servert kaffe eller te til søtsakene, evt. dessertvin mot et tillegg i pris. Kursene holdes av Pascal eller en av hans konditorsjefer.

For våren 2017 vil det holdes kurs på annonserte datoer i Tollbugata 11, kl 17-20. Påmelding skjer til post@pascal.no. Etter tildeling av plass betales kurset i nettbutikken under GAVEKORT og KURS. Velg Tollbugata som "Hentested" og dato for kurset som "Hentedato". Kvitteringen eller gavekort fremlegges før kursstart som betalingsbekreftelse.

For private grupper kan dato avtales spesielt. Kursene holdes primært i ukedager fra kl 17-20, eller lørdag fra kl 10-13. Dersom man ønsker å kombinere kurset med en bedre lunsj i restauranten så kan vi være behjelpelig med bordreservasjon og forhåndsbestilling av meny.

For private kurs er det minimum 10 deltakere per kurs. Pris kr 1200,- / pers (kaffe/te) evt. kr 1325,-/pers (2 gl dessertvin). Man kan være færre deltagere men må da betale for 10 pers. Betaling skjer i nettbutikken under GAVEKORT og KURS. Velg Tollbugata som "Hentested" og dato for kurset som "Hentedato".Ta med bekreftelsen sendt på epost som kvittering for betalt kurs.

Vi selger også gavekort for dessertkurs i nettbutikken.

PS: Vi har bare fornøyde deltakere og to av dem skriver "Tusen takk for en fantastisk kveld. Vi storkoste oss virkelig. Det var kjempegod stemning. Du er en flott inspirasjon! Dette var lærerikt, inspirerende, nydelig, gøy og det smakte herlig!. Vi gleder oss til å fortsette å utforske kokebøkene våre - og ja, nå blir det dine vannbakkelser med parmesan!!! Fortsett å spre din kunnskap og ditt gode humør!"