Du er her: Hjemme - Kurs / selskap - Dessertkurs

Dessertkurs

Pascal med konditorsjefer arrangerer dessertkurs for private grupper og for individuelle. Kursene holdes i det verneverdige konditoriet i Tollbugata 11.

Kurs nyåret 2019:

22. jan (fullbooket) og 20. feb (fullbooket), 27. februar (fullbooket) og 13. mars (fullbooket).

Ekstra kurs: 21. mai (fullbooket), 22. mai og 28. mai.

Sted: Tollbugata 11, kl 17-20 (obs: det kan ta noe lengere tid....)
Det vil bli satt opp flere kurs utover våren og høsten etter behov og du kan kjøpe gavekort til disse og reservere plass når datoene legges ut.

GAVEKORT TIL KURS KAN kjøpes  I NETTBUTIKKEN eller i våre utsalg!

På kurset får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell (endringer kan komme). Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten.Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker. Det blir omvisning på sjokoladerommet, selvfølgelig med prøvesmaking av Pascals konfekter. Det blir servert kaffe eller te til søtsakene, evt. dessertvin mot et tillegg i pris. Kursene holdes av Pascal eller en av hans konditorsjefer.

Det viil det holdes kurs på annonserte datoer i Tollbugata 11, kl 17-20. Påmelding skjer til post@pascal.no. Etter tildeling av plass betales kurset i nettbutikken under GAVEKORT og KURS. Velg Tollbugata som "Hentested" og dato for kurset som "Hentedato". Kvitteringen eller gavekort fremlegges før kursstart som betalingsbekreftelse.

For private grupper kan dato avtales spesielt. Kursene holdes primært i ukedager fra kl 17-20, evt. på lørdag fra kl 10-13 dersom vi har kapasitet. Dersom man ønsker å kombinere kurset med en bedre lunsj i restauranten så kan vi være behjelpelig med bordreservasjon og forhåndsbestilling av meny.

For private kurs er det minimum 12 deltakere per kurs. SE nettbutikken for priser med kaffe/te eller 2 gl dessertvin. Man kan være færre deltagere men må da betale for 12 pers. Betaling skjer i nettbutikken under GAVEKORT og KURS. Velg Tollbugata som "Hentested" og dato for kurset som "Hentedato".Ta med bekreftelsen sendt på epost som kvittering for betalt kurs.

Vi selger også gavekort for dessertkurs i nettbutikken.

PS: Vi har bare fornøyde deltakere og to av dem skriver "Tusen takk for en fantastisk kveld. Vi storkoste oss virkelig. Det var kjempegod stemning. Du er en flott inspirasjon! Dette var lærerikt, inspirerende, nydelig, gøy og det smakte herlig!. Vi gleder oss til å fortsette å utforske kokebøkene våre - og ja, nå blir det dine vannbakkelser med parmesan!!! Fortsett å spre din kunnskap og ditt gode humør!"