Du er her: Hjemme - Kurs / selskap - Lukket arrangement

Lukket arrangement

Våre lokaler er svært godt egnet til alle typer arrangementer og vi ønsker dere velkommen til god mat og hyggelig bevertning. Ønsker dere å lage middagen selv tilbyr vi spennende matkurs i våre ærverdige lokaler i Tollbugata 11. Send en forespørsel til post@pascal.no.

Tollbugata 11

Verneverdig konditori fra 1895. Lokalet er intimt, romantisk og om kvelden tenner vi opp i den store peisen. Man har tatt vare på det opprinnelige produksjonskjøkkenet og den gamle steinovnen. Lokalet egner seg ypperlig til matkurs (ca 15-35 deltagere) med kyndig veiledning av våre entusiastiske kokker og konditorer. Matkurs tilbys på kveldstid fra kl 17.00. Vanlige selskapsarrangementer holdes også her (inntil 50 sitteplasser).

Henrik Ibsens gate 36

Stilrene minimalistiske lokaler som egner seg til alle typer selskap. Her arrangerer vi blant annet bryllup, doktormiddager, konfirmasjoner, dåp, firmafester og julebord. Lokalet er naturlig delt i to, med et platå der vi kan bespise 50-60 personer og et nedre parti med vinbar som har 60 sitteplasser. Lokalet har en peisestue som kan brukes som chambre separée for 13-15 personer, eller til en velkomstdrink og en liten appetittvekker. Ønsker man stående bufeet kan lokalet romme om lag 200 personer.

Ullevålsveien 47

Pascals Bistro ligger sentralt på St Hanshaugen med utsikt til parken. Her kan vi tilby et uhøytidlig restaurantlokale for de som ønsker en hyggelig kveld i avslappende omgivelser. Her kan vi bespise inntil 40 personer.

Send en epost på post@pascal.no for mer informasjon.