Den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge
PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster international anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i presitisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Han regnes som en av verdens beste konditorer.
Juni 1995
Pascal Dupuy åpner sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med medarbeider lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.
Vi søker jevnlig etter nye flinke medarbeidere innenfor de fleste områder. Vi tar også imot utplasseringselever til konditoriet eller til restaurantkjøkkenet. Send en åpen søknad med CV og referanser til post@pascal.no