Du er her: Hjemme - Restauranter / menyer - Henrik Ibsens gate 36

Restauranter / menyer

PASCAL har tre lunsj-restauranter hvorav to har kveldsåpent frem til kl 19.
ett utsalg i Bygdøy alle og en kaffebar i Tollbugata.

BORDBESTILLING: Velg restaurant nedenfor og reserver direkte.
Ingen bordreservasjoner på lørdag og søndag (unntak kan gjøres for større grupper)

Henrik Ibsens gate 36

Henrik Ibsens gate 36

Stilfullt "konditori" med varm lunsj og middag

Restaurant: Frokost, lunsj og middag.
Ingen bordreservasjon på lørdag og søndag.
Konditori Kaffe og kaker, take away 
Arrangement: Lukket selskap
Telefon: 22 55 00 20
Åpningstider

Våre åpningstider:

Man-Fre: 08.00 - 19.00 (11-18.30*)
Lørdag: 10.00 - 19.00 (11-18.30)*
Søndag: 12.00 - 17.00 (12-16.30*)
 *Lunsj- og middagsservering

Helligdager: stengt
Påsken: stengt fra onsdag kl 15

E-post: henrikibsen@pascal.no (lunsj / middag/  kaker)
E-post: post@pascal.no (selskap)

Sesongens suppe. Kjøkkensjefens fyldige suppe med sesongens råvarer.   170,-
Season's soup. The chef's rich soup with seasonal ingredients
Inneholder: Spør servitøren om suppen og allergener. Ask the waiter about the soup and allergens.
Kremet fiskesuppe med villreker, laks og juliennegrønnsaker. 195,-
Creamy fish soup with shrimps, salmon and Julienne vegetables.
Inneholder: Melk, fisk, skalldyr, selleri (milk, fish, shellfish, celery)
Salat med honningbakt Chèvre, syltede pærer og valnøtter. 185,-
Salad with honny baked Chêvre, pickled pear and walnuts.
Inneholder: Geitemelk, hvetemel, sennep, valnøtter (goat milk, wheat flour, mustard, Walnuts)

Hjertesalat med lårfilet av kylling, parmesan, mango- chilidressing og surdeigskrutonger.             190,-
Heart salad with thigh fillet of chicken, parmesan, mango-chili dressing and sourdough croutons
Inneholder: Milk, egg, hvetemel, parmesan, sennep (melk, egg, wheat flour, parmesan, mustard)
Quiche bacon eller quiche brokkoli servert med blandet salat. 165,-
Quiche bacon or quiche broccoli served with mixed salad.
Inneholdee: Egg, hvetmel, melk, sennep, sulfitter (wheat flour, mustard, egg, milk, sulphide)
Grillet rugbrød med Hitra krabbe, aioli, avokado, tomat og pochert egg.   180,-
Toasted rye bread with Hitra crab, aioli, avocado, tomato and poached egg.
Inneholder: Hvetemel, rugmel, skalldyr, egg, sennep (wheat flour, rye flour, shellfish, egg, mustard)

Fransk landbrød med røkt laks, pepperrotkrem, eple- og fennikelsalat og lun eggerøre.    190,-
Sandwich with smoked salmon, horseradish cream, apple and fennel salad and scrambled eggs.
Inneholder: hvetemel, melk, fisk, sennep (wheat flour, milk, fish, mustard)
Torskerygg på ratatouille med smørsaus.    235,-
Cod fillet on ratatouille with butter sauce.
Inneholder: fisk, smør, melk (fish, butter, milk)
Croque Monsieur med røkt skinke og modnet cheddar servert med blandet salat. 165,-
Croque Monsieur with smoked ham and mature cheddar served with mixed salad.
Inneholder: Hvetemel, sennep, melk (wheat flour, mustard, milk)
Fransk landbrød med plukket andelårconfit, marinert kålsalat og fikenvinaigrette.      190,-
Sandwich with pulled duck confit, marinated cabbage salad and fig vinaigrette.
Inneholder: Hvetemel, egg, sennep, selleri, melk (wheat flour, egg, selleri, mustard, milk)
Burger av okse høyrygg med bacon og Cheddar, karamellisert rødløk, fyldig burgerdressing, ketchup og stekte poteter. 205,-
Burger of ox with bacon, Cheddar, caramelized red onion, rich burger dressing, ketchup and and fried potatoes.
Inneholder: Melk, hvetemel, selleri, sulfitter (milk, wheat flour, celery, sulphide)
Langtids bakt svineribbe med soppterrin, mandelpotetmos og svinesjy.     245,-  
Slow cooked pork ribs with mushroom bake, mashed potatoes and pork broth.
Inneholder: Melk, Selleri (milk, celery)
Barnemeny:  
Fersk pasta med kjøttsaus. Is til dessert. 140,-
Childerens menue: Fresh pasta with meatsauce. Ice-cream for dessert.
Inneholder: Egg, hvetemel, sulfitter; milk. (Egg, wheat flour, suphide; milk)

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service!

 

 

Ved bestilling av selskapsmeny til lunsj eller kveld må alle gjester velge samme meny med unntak av allergier. 

 

For selskap opptil 20 personer: Avbestilling 48h før ankomst er kostnadsfritt. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

 

For selskap inntil 50 personer: Avbestilling inntil 1 uke før er kostnadsfritt, deretter belastes 50 % av avtalt menypris fram til dagen før. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

Er menyen ikke valgt på avbestillingstidspunktet vil rimeligste 3-retters selskapsmeny bli lagt til grunn for avbestillingsgebyret.

 

KONTANT BETALING (betalingsterminal)

Bordbestilling