Du er her: Hjemme - Restauranter / menyer - Henrik Ibsens gate 36

Restauranter / menyer

PASCAL har tre lunsj-restauranter hvorav to har kveldsåpent frem til 19 og 19.30,
ett utsalg i Bygdøy alle og en kaffebar i Tollbugata.

BORDBESTILLING: Velg restaurant nedenfor og reserver direkte.
Ingen bordreservasjoner på lørdag og søndag (unntak kan gjøres for større grupper)

Henrik Ibsens gate 36

Henrik Ibsens gate 36

Stilfullt "konditori" med varm lunsj og middag

Restaurant: Frokost, lunsj og middag.
Ingen bordreservasjon på lørdag og søndag.
Konditori Kaffe og kaker, take away 
Arrangement: Lukket selskap
Telefon: 22 55 00 20
Åpningstider

Våre åpningstider er:

Man-Fre: 8.00 - 19.00 (11-18.30*)
Lørdag: 10.00 - 19.00 (11-18)*
Søndag: 12.00 - 17.00 (12-16.30*)
 *Lunsj- og middagsservering

STENGT: 25. 26. des og 01. jan 
24. og 31.12 stenger vi kl 15
I romjulen stenger vi kl 17.

E-post: henrikibsen@pascal.no (lunsj / middag/  kaker)
E-post: post@pascal.no (selskap)

Quiche bacon eller quiche brokkoli servert med blandet salat. 150,-
Quiche bacon or quiche broccoli served with mixed salad.
Inneholder : Egg, hvetmel, melk, sennep, smør, sulfitter (wheat flour, mustard, egg, butter, milk)

Croque Monsieur med røkt skinke og modnet cheddar servert med blandet salat. 150,-
Croque Monsieur with smoked ham and mature cheddar served with mixed salad.
Inneholder: Egg, hvetemel, sennep, melk, sulfitter (egg, wheat flour, mustard, milk, sulphide)

Salat med rød- og gulbeter, tomater, snøfrisk med gressløk, ristede valnøtter og sprø butterdeig med oliventapenade. 160,-
Salad with red and yellow beetroot, tomatoes, creamy goat cheese with chives, roasted walnuts and crispy pastry with olive tapenade.
Inneholder: egg, hvetemel, melk, smør, valnøtter, sennep, sulfitter (egg, wheat flour, milk, butter, walnuts, mustard, sulphide)

Salat med strimlet andeconfit, bakte epler, tomat, krutonger og bringebærvinagrette. 185,-
Salad with sliced duck confit, bakes apples, tomato, croutons and raspberry vinaigrette.
Inneholder: selleri, sennep, hvetemel (celery, mustard, wheat flour)

Chêvre bakt i spekeskinke servert på ristet brød med rødløksmarmelade, tomat og oliven. 185,-
Chêvre cheese baked in cured ham served on toasted bread with red onion marmalade, tomatoes and olives.
Inneholder: melk, hvetemel, smør, sennep, sulfitter (milk, wheat flour, butter, mustard, sulphide)

Salat med marinert kylling og basilikumyoghurt, tomat, oliven og krutonger. 180,-
Salad with marinated chicken and basil yoghurt, tomato, olives and croutons.
Inneholder: melk, hvetemel, sennep (milk, wheat flour, mustard)

Fransk landbrød med røkt laks, selleri og dillremulade, servert med eggerøre. 185,-
French bread with smoked salmon, celery and dill remoulade, served with scrambled eggs.
Inneholder: hvetemel, egg, sennep, fisk, selleri (wheat flour, egg, mustard, fish, celery)

Kremet fiskesuppe med villreker,  laks og juliennegrønnsaker. 185,-
Creamy fish soup with shrimps, salmon and Julienne vegetables.
Inneholder : Crème fraîche, melk, smør, fisk, skalldyr, selleri (crème fraîche, milk, butter, fish, shellfish, celery)

Fransk løksuppe og ristet brød med Gruyère. 160,-
French onion soup and toast with Gruyère cheese.
Inneholder: hvetemel, selleri, melk (wheat flour, celery, milk)

Bakt kveite på ristet blomkålkrem, råmarinert blomkål, sprø rugsmuler og chimicurri. 220,-
Baked halibut on roasted cauliflowercream, raw marinated cauliflower, crispy rye crumble and chimicurri.
Inneholder: melk, fløte, rugmel, hvetemel, fisk (milk, cream, rye, wheat flour, fish)

Lammeconfit med timian og hvitløk, potetmos, rucola og sjysaus. 215,-
Confit of lamb with thyme and garlic, mashed potatoes, rucola and gravy.
Inneholder: melk, fløte, selleri, sulfitter (milk, cream, celery, sulphid)

Pascalburger med bacon og røkt cheddar, små sylteagurker, hjemmelaget ketchup, aioli og stekte poteter. 195,-
Pascal‘s hamburger with bacon and smoked cheddar,  pickled cucumbers, homemade ketchup, aioli and fried potatoes.
Inneholder : Egg, hvetemel, melk, selleri, sennep, sulfitter (egg, wheat flour, milk, celery, mustard, sulphid)

Steaksandwich med langtidskokt løk, agurk, tomat og parmesandressing. 205,-
Steaksandwich with long-term-cooked onion, tomato and parmesan dressing.
Inneholder: hvetemel, egg, melk, smør, selleri, sulfitter, sennep (wheat flour, egg, milk, butter, celery, sulphid, mustard)

Barnemeny: Kjøttboller i tomatsaus med potetmos. Is eller sorbet til dessert. 130,-
Meatballs in tomatosaus with mashed potatoes. Ice-cream for dessert.
Inneholder: egg, melk, smør, selleri, sulfitter (egg, milk, butter, celery, sulphide)

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service!

 

 

Ved bestilling av selskapsmeny til lunsj eller kveld må alle gjester velge samme meny med unntak av allergier. 

 

For selskap opptil 20 personer: Avbestilling 48h før ankomst er kostnadsfritt. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

 

For selskap inntil 50 personer: Avbestilling inntil 1 uke før er kostnadsfritt, deretter belastes 50 % av avtalt menypris fram til dagen før. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

Er menyen ikke valgt på avbestillingstidspunktet vil rimeligste 3-retters selskapsmeny bli lagt til grunn for avbestillingsgebyret.

 

KONTANT BETALING (betalingsterminal)

Bordbestilling