Du er her: Hjemme - Restauranter / menyer - Henrik Ibsens gate 36

Restauranter / menyer

PASCAL har tre lunsj-restauranter hvorav to har kveldsåpent frem til kl 19.
ett utsalg i Bygdøy alle og en kaffebar i Tollbugata.

BORDBESTILLING: Velg restaurant nedenfor og reserver direkte.
Ingen bordreservasjoner på lørdag og søndag (unntak kan gjøres for større grupper)

JULAFTEN HOLDER VI STENGT!! KAKER MÅ HENTES 23.12

Henrik Ibsens gate 36

Henrik Ibsens gate 36

Stilfullt "konditori" med varm lunsj og middag

Restaurant: Frokost, lunsj og middag.
Ingen bordreservasjon på lørdag og søndag.
Konditori Kaffe og kaker, take away 
Arrangement: Lukket selskap
Telefon: 22 55 00 20
Åpningstider

Våre åpningstider er:

Man-Fre: 8.00 - 19.00 (11-18.30*)
Lørdag: 10.00 - 19.00 (11-18)*
Søndag: 12.00 - 17.00 (12-16.30*)
 *Lunsj- og middagsservering

STENGT: 24, 25 og 26. des og 01. jan 
31.12 stenger vi kl 15
I romjulen stenger vi kl 17.

E-post: henrikibsen@pascal.no (lunsj / middag/  kaker)
E-post: post@pascal.no (selskap)

Quiche bacon eller quiche brokkoli servert med blandet salat. 150,-
Quiche bacon or quiche broccoli served with mixed salad.
Inneholder : Egg, hvetmel, melk, fløte, sennep, smør, sulfitter (wheat flour, mustard, egg, butter, milk, cream, sulphide) 

Croque Monsieur med røkt skinke og modnet cheddar servert med blandet salat. 150,-
Croque Monsieur with smoked ham and mature cheddar served with mixed salad.
Inneholder: Egg, hvetemel, ost, smør, sennep, melk, sulfitter (egg, wheat flour, cheese, butter, mustard, milk, sulphide)

Lun Chèvre-toast på salat med harricot vert bønner, beter og krystalliserte valnøtter.175,-

Chêvre cheese on toast served on a salad with haricot vert, beet root and crystalized walnuts.

Inneholder: hvetemel, geitemelk, sennep, egg, valnøtter, sulfitter (wheat flour goat cheese, mustard, egg, walnuts, sulphide)

Salat med revet kyllinglår-confit, røkt bacon, parmesan, krutonger og dressing med estragonsennep. 180,-
Salad with confit of chicken, smoked bacon, parmesan, croutons, and dressing with estragon-mustard.
Inneholder: selleri, sennep, melk, parmesan, egg, hvetemel, sulfitter (celery, mustard, milk, parmesan, egg, wheat flour, sulphide)

Røkt laks på rugbrød, kremost med pepperrot og dill, syltet rødløk og eggerøre.  185,-
Smoked salmon on rye bread, cream-cheese with horseradish and dill, pickled red onion and scrambled eggs.

Inneholder: rugmel, hvetemel, egg, sennep, melk, fisk, sulfitter (rye and wheat flour, egg, mustard, milk, fish, sulphide).

Salat med lettbakt laks, småpoteter, kapers, egg, oliven og ansjosdressing. 185,-
Salad with baked salmon, small potatoes, capers, egg, olive and anchovy-dressing.
Inneholder: fisk, sennep, egg, sulfitter (fish, mustard, egg, sulphide).

Fransk landbrød med fennikelsalami, chilimajones, Taleggio ost og syltet fennikel.150,-
French bread with fennel-salami, chili mayonnaise, Taleggio cheese and pickled fennel.
Inneholder: hvetemel, egg, sennep, melk, sulfitter (wheat flour, egg, mustard, milk, sulphide)

Kremet fiskesuppe med bakt fennikel og purreløk, argentinske villreker,  torsk og laks . 185,-
Creamy fish soup with baked fennel and leek, shrimps from Argentine, cod and salmon.
Inneholder : Crème fraîche, fløte, fisk, skalldyr, selleri (crème fraîche, cream, fish, shellfish, celery) 

Løksuppe med revet Gruyère ost og ristet brød med kylling-rillette. 160,-
Onion soup with grated Gruyère cheese and toast with chicken rillette.
Inneholder: selleri, melk, hvetemel (celery, milk, wheat flour). 

Bakt torsk på linser med rotgrønnsaker og smørsaus med sprø Chorizo. 210,-
Baked cod on lentil with root vegetables and butter sauce with crispy Chorizo.
Inneholder: fisk, selleri, fløte, smør (fish, celery, cream, butter).

Burger av okse høyrygg med bacon og Cheddar-ost, marinert Portobello-sopp, briochebrød , aioli, cornichon , ketchup og stekte poteter. 195,-
Burger of ox with bacon and Cheddar cheese, marinated Portobello mushrooms, brioche bread, aioli, pickled cucumbers, ketchup and fried potatoes.
Inneholder: selleri, sennep, egg, melk, hvetemel, sulfitter (celery, mustard, egg, milk, wheat flour, sulphide).

Braisert lammeskank på potetmos, løk, gulrot og lammesaus. 220,-
Braised lamb shank on mashed potatoes, onions, carrot and lamb-sauce.
Inneholder: selleri, melk, smør (celery, milk, butter).

 

Barnemeny:
Kyllingnuggets med stekte poteter og hjemmelaget ketchup. Is eller sorbet til dessert. 130,-
Chicken nuggets with fried potatoes and homemade ketchup. Ice-cream for dessert.
Inneholder: hvetemel, selleri, sulfitter (wheat flour, celery, sulphide).

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service!

 

 

Ved bestilling av selskapsmeny til lunsj eller kveld må alle gjester velge samme meny med unntak av allergier. 

 

For selskap opptil 20 personer: Avbestilling 48h før ankomst er kostnadsfritt. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

 

For selskap inntil 50 personer: Avbestilling inntil 1 uke før er kostnadsfritt, deretter belastes 50 % av avtalt menypris fram til dagen før. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

Er menyen ikke valgt på avbestillingstidspunktet vil rimeligste 3-retters selskapsmeny bli lagt til grunn for avbestillingsgebyret.

 

KONTANT BETALING (betalingsterminal)

Bordbestilling