Du er her: Hjemme - Restauranter / menyer - Tollbugata 11

Restauranter / menyer

PASCAL har tre lunsj-restauranter hvorav to har kveldsåpent frem til kl 19.
ett utsalg i Bygdøy alle og en kaffebar i Tollbugata.

BORDBESTILLING: Velg restaurant nedenfor og reserver direkte.
Ingen bordreservasjoner på lørdag og søndag (unntak kan gjøres for større grupper)

Tollbugata 11

Tollbugata 11

Verneverdig konditori fra 1895, lunsj og matkurs

Konditori:

Frokost, lunsj, kaffe & kake, take away.

Ingen bordreservasjon til lunsj på lørdager.

Arrangement: Mat- og dessertkurs, lukket selskap
Telefon: 22 42 11 19
Åpningstider:

Åpningstider:
Mandag-Fredag: 09.00 - 17.00 
Pascals kaffebar på hjørnet åpner kl 07.30
Lørdag: 10.00 -17.00
Søndag: Stengt
Helligdager: stengt

Påsken: stengt fra onsdag kl. 15.

E-post: tollbugata@pascal.no (lunsj / kaker)
E-post: post@pascal.no (selskap / matkurs / dessertkurs / firmagaver)

 

 

Sesongens suppe. Kjøkkensjefens fyldige suppe med sesongens råvarer.   170,-
Season's soup. The chef's rich soup with seasonal ingredients
Inneholder: Spør servitøren om suppen og allergener. Ask the waiter about the soup and allergens.
Kremet fiskesuppe med villreker, laks og juliennegrønnsaker. 195,-
Creamy fish soup with shrimps, salmon and Julienne vegetables.
Inneholder: Melk, fisk, skalldyr, selleri (milk, fish, shellfish, celery)
Salat med honningbakt Chèvre, syltede pærer og valnøtter. 185,-
Salad with honny baked Chêvre, pickled pear and walnuts.
Inneholder: Geitemelk, hvetemel, sennep, valnøtter (goat milk, wheat flour, mustard, Walnuts)

Hjertesalat med lårfilet av kylling, parmesan, mango- chilidressing og surdeigskrutonger.             190,-
Heart salad with thigh fillet of chicken, parmesan, mango-chili dressing and sourdough croutons
Inneholder: Milk, egg, hvetemel, parmesan, sennep (melk, egg, wheat flour, parmesan, mustard)
Quiche bacon eller quiche brokkoli servert med blandet salat. 165,-
Quiche bacon or quiche broccoli served with mixed salad.
Inneholdee: Egg, hvetmel, melk, sennep, sulfitter (wheat flour, mustard, egg, milk, sulphide)
Grillet rugbrød med Hitra krabbe, aioli, avokado, tomat og pochert egg.   180,-
Toasted rye bread with Hitra crab, aioli, avocado, tomato and poached egg.
Inneholder: Hvetemel, rugmel, skalldyr, egg, sennep (wheat flour, rye flour, shellfish, egg, mustard)

Fransk landbrød med røkt laks, pepperrotkrem, eple- og fennikelsalat og lun eggerøre.    190,-
Sandwich with smoked salmon, horseradish cream, apple and fennel salad and scrambled eggs.
Inneholder: hvetemel, melk, fisk, sennep (wheat flour, milk, fish, mustard)
Croque Monsieur med røkt skinke og modnet cheddar servert med blandet salat. 165,-
Croque Monsieur with smoked ham and mature cheddar served with mixed salad.
Inneholder: Hvetemel, sennep, melk (wheat flour, mustard, milk)

Andelårconfit med mandelpotetmos og krydret rødvinssaus.     215,-
Confit of duck with mashed almond potatoes and spicy red wine sauce.
Inneholder: Melk, selleri (milk, celery)
Burger av okse høyrygg med bacon og Cheddar, karamellisert rødløk, fyldig burgerdressing, ketchup og stekte poteter. 205,-
Burger of ox with bacon, Cheddar, caramelized red onion, rich burger dressing, ketchup and and fried potatoes.
Inneholder: Melk, hvetemel, selleri, sulfitter (milk, wheat flour, celery, sulphide)
Barnemeny:  
Fersk pasta med kjøttsaus. Is til dessert. 140,-
Childerens menue: Fresh pasta with meatsauce. Ice-cream for dessert.
Inneholder: Egg, hvetemel, sulfitter; milk. (Egg, wheat flour, suphide; milk)

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service!

Bordbestilling