Du er her: Hjemme - Restauranter / menyer - Tollbugata 11

Restauranter / menyer

PASCAL har tre lunsj-restauranter hvorav to har kveldsåpent frem til 19 og 19.30,
ett utsalg i Bygdøy alle og en kaffebar i Tollbugata.

BORDBESTILLING: Velg restaurant nedenfor og reserver direkte.
Ingen bordreservasjoner på lørdag og søndag (unntak kan gjøres for større grupper)

Tollbugata 11

Tollbugata 11

Verneverdig konditori fra 1895, lunsj og matkurs

Konditori:

Frokost, lunsj, kaffe & kake, take away.

Ingen bordreservasjon til lunsj på lørdager.

Arrangement: Mat- og dessertkurs, lukket selskap
Telefon: 22 42 11 19
Åpningstider:

Åpningstider JULI:

Mandag-Fredag 09.30-16.30

Lørdag: 10-16.30

Resten av året:

Mandag-Fredag: 09.30 - 17.00
Pascals kaffebar på hjørnet åpner kl 07.30
Lørdag: 10.00 -17.00
Søndag: Stengt
Helligdager: stengt

JULEN
24. og 31.12 stenger vi kl 15
I romjulen stenger vi kl 17.
25. og 25.12 og 01.01 STENGT

E-post: tollbugata@pascal.no (lunsj / kaker)
E-post: post@pascal.no (selskap / matkurs / dessertkurs / firmagaver)

Quiche bacon eller quiche brokkoli servert med blandet salat. 150,-
Quiche bacon or quiche broccoli served with mixed salad.
Inneholder : Egg, hvetmel, melk, sennep, smør, sulfitter (wheat flour, mustard, egg, butter, milk, sulphide)

Croque Monsieur med røkt skinke og modnet cheddar servert med blandet salat. 150,-
Croque Monsieur with smoked ham and mature cheddar served with mixed salad.
Inneholder: Egg, hvetemel, smør, sennep, melk, sulfitter (egg, wheat flour, butter, mustard, milk, sulphide)

Salat med lun Chèvre på grillet brød og eplekompott.175,
Salad with warm Chêvre cheese on toast served with apple compote.
Inneholder: hvetemel, geitemelk, sennep (wheat flour, goat cheese, mustard)

Cæsarsalat med Vestfold-kylling, bacon, krutonger, parmesan og parmesandressing. 180,-
Cæsarsalad with chicken from Vestfold, croutons, parmesan and parmesan dressing.
Inneholder: egg, hvetemel, melk, sennep, fisk (egg, wheat flour, milk, mustard, Fish)

Fransk landbrød med røkt laks, snøfrisk med løyrom, servert med asparges og eggerøre. 185,-
French bread with smoked salmon, goat cream-cheese with løyromroe, served with asparagus and scrambled eggs.
Inneholder: hvetemel, sennep, fisk, melk, geitemelk, egg (wheat flour, mustard, fish, milk, goat milk, egg). 

Roastbiff av kalv med tunfisk- og kapersmajones, gressløkolje, soltørket tomat, parmesan, krutonger og blandet salat. 185,-
Roast biff of calf with tuna- and capre-mayonnaise, chives oil, sundried tomatoes, parmesan, croutons and mixed salad.
Inneholder: hvetemel, egg, sennep, fisk (wheat flour, egg, mustard, fish)

Kremet fiskesuppe med villreker,  laks og juliennegrønnsaker. 185,-
Creamy fish soup with shrimps, salmon and Julienne vegetables.
Inneholder : Crème fraîche, melk, smør, fisk, skalldyr, selleri (crème fraîche, milk, butter, fish, shellfish, celery)

Burger av okse høyrygg på briochebrød med Gruyère og bacon, løkkompott, aioli, ketchup, cornichon og stekte poteter.195,-
Burger of ox on brioche with Gruyère cheese and bacon, compote of onion, ketchup, cornichon and fried potatoes.
Inneholder: hvetemel, smør, egg, sennep, melk, selleri, sulfitter (wheat flour, butter, egg, mustard, celery, sulphide)

Bøffelmozzarella med plommetomater, basilikumolje og søt balsamico.  165,-
Mozzarella with tomatoes, basil oil and sweet balsamic.
Inneholder: melk, sulfitter (milk, sulphide)

Gazpacho med avokadokrem, krabbesalat og surdeigskrutonger. 160,-
Gazpacho with avocado cream, crab salad and croutons.
Inneholder: hvetemel, skalldyr, egg, sennep, sulfitter (wheat flour, shell fish, egg, mustard, sulphide)

Barnemeny:
Kjøttboller i tomatsaus med potetmos. Is eller sorbet til dessert. 130,-
Meatballs in tomato sauce with mashed potatoes. Ice-cream for dessert.
Inneholder: selleri, smør, melk, egg, sulfitter (celery, butter, milk, egg, sulphide)

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service.

 

 

Bordbestilling