Du er her: Hjemme - Restauranter / menyer - Tollbugata 11

Restauranter / menyer

PASCAL har tre lunsj-restauranter hvorav to har kveldsåpent frem til 19 og 19.30,
ett utsalg i Bygdøy alle og en kaffebar i Tollbugata.

BORDBESTILLING: Velg restaurant nedenfor og reserver direkte.
Ingen bordreservasjoner på lørdag og søndag (unntak kan gjøres for større grupper)

Tollbugata 11

Tollbugata 11

Verneverdig konditori fra 1895, lunsj og matkurs

Konditori:

Frokost, lunsj, kaffe & kake, take away.

Ingen bordreservasjon til lunsj på lørdager.

Arrangement: Mat- og dessertkurs, lukket selskap
Telefon: 22 42 11 19
Åpningstider:

Mandag-Fredag: 09.30 - 17.00
Pascals kaffebar på hjørnet åpner kl 07.30
Lørdag: 10.00 -17.00
Søndag: Stengt
Helligdager: stengt

JULEN
24. og 31.12 stenger vi kl 15
I romjulen stenger vi kl 17.
25. og 25.12 og 01.01 STENGT

E-post: tollbugata@pascal.no (lunsj / kaker)
E-post: post@pascal.no (selskap / matkurs / dessertkurs / firmagaver)

Quiche bacon eller quiche brokkoli servert med blandet salat. 150,-
Quiche bacon or quiche broccoli served with mixed salad.
Inneholder : Egg, hvetmel, melk, sennep, smør, sulfitter (wheat flour, mustard, egg, butter, milk)

Croque Monsieur med røkt skinke og modnet cheddar servert med blandet salat. 150,-
Croque Monsieur with smoked ham and mature cheddar served with mixed salad.
Inneholder: Egg, hvetemel, sennep, melk, sulfitter (egg, wheat flour, mustard, milk, sulphide)

Salat med rød- og gulbeter, tomater, snøfrisk med gressløk, ristede valnøtter og sprø butterdeig med oliventapenade. 160,-
Salad with red and yellow beetroot, tomatoes, creamy goat cheese with chives, roasted walnuts and crispy pastry with olive tapenade.
Inneholder: egg, hvetemel, melk, smør, valnøtter, sennep, sulfitter (egg, wheat flour, milk, butter, walnuts, mustard, sulphide)

Salat med strimlet andeconfit, bakte epler, tomat, krutonger og bringebærvinagrette. 185,-
Salad with sliced duck confit, bakes apples, tomato, croutons and raspberry vinaigrette.
Inneholder: selleri, sennep, hvetemel (celery, mustard, wheat flour)

Chêvre bakt i spekeskinke servert på ristet brød med rødløksmarmelade, tomat og oliven. 185,-
Chêvre cheese baked in cured ham served on toasted bread with red onion marmalade, tomatoes and olives.
Inneholder: melk, hvetemel, smør, sennep, sulfitter (milk, wheat flour, butter, mustard, sulphide)

Salat med marinert kylling og basilikumyoghurt, tomat, oliven og krutonger. 180,-
Salad with marinated chicken and basil yoghurt, tomato, olives and croutons.
Inneholder: melk, hvetemel, sennep (milk, wheat flour, mustard)

Fransk landbrød med røkt laks, selleri og dillremulade, servert med eggerøre. 185,-
French bread with smoked salmon, celery and dill remoulade, served with scrambled eggs.
Inneholder: hvetemel, egg, sennep, fisk, selleri (wheat flour, egg, mustard, fish, celery)

Kremet fiskesuppe med villreker,  laks og juliennegrønnsaker. 185,-
Creamy fish soup with shrimps, salmon and Julienne vegetables.
Inneholder : Crème fraîche, melk, smør, fisk, skalldyr, selleri (crème fraîche, milk, butter, fish, shellfish, celery)

Fransk løksuppe og ristet brød med Gruyère. 160,-
French onion soup and toast with Gruyère cheese.
Inneholder: hvetemel, selleri, melk (wheat flour, celery, milk)

Lammeconfit med timian og hvitløk, potetmos, rucola og sjysaus. 215,-
Confit of lamb with thyme and garlic, mashed potatoes, rucola and gravy.
Inneholder: melk, fløte, selleri, sulfitter (milk, cream, celery, sulphid)

Pascalburger med bacon og røkt cheddar, små sylteagurker, hjemmelaget ketchup, aioli og stekte poteter. 195,-
Pascal‘s hamburger with bacon and smoked cheddar,  pickled cucumbers, homemade ketchup, aioli and fried potatoes.
Inneholder : Egg, hvetemel, melk, selleri, sennep, sulfitter (egg, wheat flour, milk, celery, mustard, sulphid)

Barnemeny: Kjøttboller i tomatsaus med potetmos. Is eller sorbet til dessert. 130,-
Meatballs in tomatosaus with mashed potatoes. Ice-cream for dessert.
Inneholder: egg, melk, smør, selleri, sulfitter (egg, milk, butter, celery, sulphide)

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service.

 

 

Bordbestilling