Pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal, en lett frisk dessertkake som har høstet internasjonal anerkjennelse.
Mørk sjokolademousse Valrhona 70 % med vaniljefondant.
Hvit Drøm har en vanilje-sjokolademousse med pasjonsfruktgele og bringebærkompott (glutenfri).
Bringebærmousse med marinerte bjørnebær. Mild og lett, og fantastisk som dessert. Serveres gjerne med Pascals bringebærcoulis.
Vårt tips: server bryllupskaken med Pascals hjemmelagde bringebærcoulis eller vaniljesaus!
Brudeparet er velkommen til prøvesmaking i Oslo, i Tollbugata 11
Det er travelt i lunsjtider (11-14) og i helger så det er å fint om dere kan komme utenom disse tidene slik at vi kan gi dere god service.
Skriv gjerne i kontaktskjema hvilke tidspunkt dere ønsker, så avtaler vi tid!
Bryllupskaken må bestilles og betales i nettbutikken www.pascal.no. Kaken bør bestilles et par uker før henting, men vi kan produsere på kort varsel.
Ønsker du en Pasjonsfruktmousse eller Chocovanille kan vi lage den øverste etasjekaken til 6 eller 8 personer glutenfri. Se detaljer i nettbutikken på www.pascal.no.
Alle størrelser og priser er tilgjengelig i på www.pascal.no.
Bryllupskaken må hentes i Oslo, i Tollbugata 11. Det er uproblematisk å transportere bryllupskaken i bil. Den kommer i separate esker, en kakeeske per etasje, og kan lett fraktes i bil (evt. tog ). Dersom dere skal transportere kaken forholdsvis langt (opptil 4 timer), eller at kaken skal serveres dagen etter henting, så anbefaler vi at kaken bestilles frossen. Det tar ca 4-8 timer før kaken tiner helt hvis den oppbevares i esken. Setter du den i en kjølebag med fryseelementer tar det enda lengre tid.
Kaken bør oppbevares i kjøleskap inntil den serveres. Dersom kaken er bestilt frossen, så settes den til tining i kjøleskap over natt før den skal serveres. I kjøleskap tar det 10-12 timer før kaken er helt tint, men husk at det vil ta kortere tid om den er oppbevart i romtemperatur en liten stund.
Steg 1.
Avtal møte og prøvesmaking hos oss i restauranten vår i Tollbugata 11.
Send oss en mail på: post@pascal.no
Steg 2.
Vi hjelper deg med valg av smak og utseende. Sammen finner vi riktig størrelse og stativ.
Steg 3.
Bestiller du kake hos oss så får du prøvesmaking gratis og vi gir deg en ekstra gave til bryllupet som pynter opp bordet!