Gavekort og kurs (6)

Betal dessertkurs

Betal dessertkurs

Alle som har reservert per epost og fått bekreftet plass på dessertkurs bes om å forhåndsbetale kurset her.

Velg Tollbugata som "hentested" og dato for kurset som "hentedato". Legg også inn navn på deltakere og dato for kurs i kommentarfeltet. Ta med bekreftelsen du mottar på epost evt gavekort som betalingsbekreftelse.

Høst 2019: 5. november (fullbooket) og 26. november.Gavekort kurs

Gavekort kurs

Gi bort et dessertkurs i gave

Pascal arrangerer dessertkurs med individuell påmelding. Kurs med individuell påmelding holdes på ukedager. Se datoer under KURS/SELSKAP.

Påmelding skjer til post@pascal.no. Ta med kvittering fra nettbank (ordrebekreftelsen) eller gavekortet på kursdagen som kvittering for betalt kurs.

Velg SEND PER POST under leveringsdetaljer og du vil få tilsendt gavekortet i løpet av noen dager.


Gavekort

Gavekort

Kjøp et gavekort fra kr 300,-.

Gavekortet kan fritt benyttes i alle Pascals serveringssteder og til alle typer kjøp. 

Velg SEND PER POST under leveringsdetaljer og du vil få det tilsendt i posten i løpet av noen dager.


Betal matkurs

Betal matkurs

Forhåndsbetaling av reservert matkurs kan utføres her. Velg Tollbugata som "hentested" og dato for kurset som "hentedato". Ta med bekreftelsen du vil motta på epost som betalingsbekreftelse for kurset.

Prisen inkluderer 4 retters middag, 2 glass musserende vin til kokkeleringen samt 4 glass vin til maten. Dersom det er ønskelig med servering utover dette, så kommer det i tillegg og betales etter kurset.Forhåndsbetaling

Forhåndsbetaling

Forhåndsbetaling av leveranser fra PASCAL.

Dersom det er avtalt forhåndsbetaling av leveranser fra PASCAL så kan det utføres her. Legg gjerne inn en kommentar ang leveringen. Ta med bekreftelsen du vil motta på epost som betalingsbekreftelse ved henting av varene. Legg inn avtalt pris som antall.Forhåndsbetaling

Forhåndsbetaling

Forhåndsbetaling for arrangement hos PASCAL.

Dersom det er avtalt forhåndsbetaling for arrangement hos PASCAL så kan det utføres her. Legg gjerne inn en kommentar ang arrangementet. Ta med bekreftelsen du vil motta på epost som betalingsbekreftelse. Legg inn avtalt beløp som antall.


kr 1,00