DESSERTER

Dessertkake med bringebærcoulis eller vaniljesaus                                                      118,-

PASJON
Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn (2 pl. i VM).
Allergener: hvete, melk, egg

CHOCOVANILLE
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn.
Allergener: hvete, melk, egg

FEUILLETINE
Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn.
Allergener: hvete, melk, egg, hasselnøtt, mandel, soyalecitin

MANJARI
Sjokolademousse, bringebærkompott, bringebær, vaniljekrem og mandelbunn.
Allergener: Hvete, melk, egg, mandel

FENOUIL
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, sjokoladefondant med fennikelsmak og sjokoladebunn.
Allergener: hvete, melk, egg, soyalecitin

KAFFE OG LAKRIS
Sprø mørdeigsterte med mandler, kaffefondant, mascarponekrem med lakris og sprø macaronkjeks.
Allergener: hvete, egg, melk, mandel, hasselnøtt, soyalecitin

HVIT DRØM (GLUTENFRI)
Hvit sjokolademousse med vanilje, pasjonsfruktgelé, bringebærkompott og glutenfri bunn lagd på mandel.
Allergener: melk, egg, soyalecitin, mandel

SITRONTERTE
Mørdeigsterte med mandler, syrlig sitronkrem og marengs.
Allergener: hvete, egg, mandel

CHEESE CAKE À LA PASCAL (GLUTENFRI)
Cheese-cake-krem med appelsin, pasjonsfruktkompott og mandelbunn.
Allergener: mandel, melk, egg, smør, soyalecitin

SO GOOD
Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, karamell med havsalt, ristet peanøtter og sprø kjeksbunn.
Allergener: hvete, melk, egg, mandel, peanøtter, soyalecitin

PISTASJ
Sprø mørdeigsterte fylt med mandelkrem, pistasjkrem, bringebærkompott fra Valldal og pistasjmousse med litt havssalt.
Allergener: hvete, melk, egg, mandel, pistasj

BRINGEBÆR
Bringebærmousse med marinerte bjørnebær og kakebunn.
Allergener: hvete, melk, egg, soyalecitin

TIRAMISU
Lett mascaropnekrem med kaffesmak og kaffedynket kakebunn.
Allergener: hvete, melk, egg

DULCEY
Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeks med litt mandel.
Allergener: hvete, egg, melk, mandel, hasselnøtt, soyalecitin

KOKOS MANGO
Sprø mørdeigsterte fylt med mandelkrem, kokoskrem, kokosmousse og mango-pasjonsfruktkompott.
Allergener: hvete, egg, melk, mandel

SESONGENS DESSERTKAKE
Vennligst spør servitøren om sesongens dessertkake.

 

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.