LUNSJ 
(kjøkkenet stenger kl. 16.30)

Egg Royale 218,-
med røkt laks, bløtkokt egg og hollandaisesaus servert på surdeigstoast
Allergener: hvete, fisk, sennep, egg og melk

Chèvresalat 239,-
salat med Chèvre på toast toppet med hjemmelaget bringebærsyltetøy, honning- og sennepsvinaigrette og valnøtter.
Allergener: hvete, melk, sennep, melk og valnøtt

Kyllingsalat 239,-
salat med marinert kyllingbryst, bacon og cæsardressing, toppet med parmesan og krutonger. Allergener: hvete,, melk, sennep, egg, sulfitter

Hjemmelagde Quiche 195,-
serveres med blandet salat og vinaigrette. Velg mellom bacon/ost (Lorraine) eller sesongens quiche.
Allergener: hvete, melk, egg, sennep

Croque Monsieur 192,-
med røkt skinke, cheddarost og sennepsbechamel serveres med blandet salat og vinaigrette.
Madame +15 
Croque monsieur toppet med et stekt egg. 
Allergener: hvete, melk, sennep, egg og sulfitt

Croissant Bechamel 185,-
Croissant fylt med skinke- og ostesaus servert med blandet salat og hjemmelaget honning- og sennepsvinaigrette.
Allergener: hvete, melk, egg, sennep, sulfitter

Pascals Burger 278,-
Dry aged burger laget for oss hos Annis Pølsemakeri n servert i hjemmelaget brioche, aioli, bacon, ketshup, ost og fries.
Allergener: hvete, melk, sennep, egg, sesam, selleri og sulfitt

Boeuf Bourguignon 285,–
Klassisk fransk høst- og vintergryte med norsk storfe, sopp, løk og gulrot servert med potetmos.
Allergener: hvete, melk, sulfitter

Fransk Løksuppe med gruyère 195,-
En herlig klassiker laget på oksekraft
Allergener: hvete, melk, sulfitter

Toastbrød og smør 55,-
Allergener: hvete og melk

French fries 55,-

Barnemeny 169,-
Valgfri quiche, croissant bechamel eller croque monsieur uten salat med kake, is eller sorbet til dessert                                     

 

Ved forhåndsbestilling av lunsj for selskap på 8 pers eller mer, ber vi om at dere velger mellom et fåtall retter (maks 3 forskjellige) slik at vi kan gi dere best mulig service!

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.